Project Cars 3 PC inceleme

88/100 inceleme: Yarış oyunları için ne güzel bir yıldı. 2020 çoğu yönden korkunçtu, ancak yarış oyunu hayranları çok fazla ışık aldı. Henüz işimiz de bitmedi. Hala daha fazla oyun var ve Project CARS 3, mükemmel bir dizinin sadece en yenisi.

Project CARS 3'ü birdenbire kolaylaştırdığını iddia etmeyeceğim. Bir hata yaparsanız bu sizi ciddi şekilde cezalandırabilir, ancak her zamankinden çok daha erişilebilirdir. İster direksiyon ister bir gamepad ile oynansın, yumuşak ve hassas direksiyon hissi ile seğirme tamamen ortadan kalktı Örneğin Denge Kontrolü, geçmişte arkadan savrulma ile mücadele ettiğim için genellikle kişisel olarak kullandığım bir şeydir. Project CARS 3'te, arabayı kullanırken daha etkili bir şekilde virajlara döndüğünü, ancak bazen biraz hız kaybıyla geldiğini hissediyorsunuz. Kapattıktan sonra, arabanın arka tarafının fırladığını görebiliyor ve hissedebiliyordum, ama şimdi onu daha iyi kontrol edebilirim. Bu daha önce gerçekten mümkün değildi.

Slightly Mad Studios, sıkı izleyici kitlesi tarafından sevilen bir dizinin kariyer modunu değiştirerek ve elden geçirerek gerçekten cesur bir adım attı. Ancak sonuç, bazı inanılmaz tekerleklerden tekerleklere yarışlara izin veren daha erişilebilir bir deneyim sağlar. Bazılarının beklediği süper ciddi simülasyon olmayabilir, ancak Project CARS 3, piyasadaki en iyi pist yarış oyunlarından biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder