Hogwarts Legacy Cracklı "full korsan warez" nasıl oynanır? Hogwarts Legacy Rehberi

Nintendo'nun son çıkan konsolu veyahut şöyle de denilebilir wii u'dan sonraki dirilme projesi olan büyük başarı yakalayan efsaneleşmiş el atarisi ayrıca tv veya monitöre'de bağlanabiliyor, bildiğiniz üzere tıpkı önceki konsollarında olduğu gibi PC'de emulatörler vasıtası ile hatta yüksek fps ler ile akıcı şekilde oynanabiliyor. 

Peki nasıl oynanır? sistemim yeterli mi? 

Sistem gereksinimleri'nde minimum i5 ile 3gb lık bir ekran kartı ile 20-25 fps ortalama kare hızı ile deneyimleyebilirsiniz.

Öncelikle bu oyunda denuvo koruması olduğu için ve denuvo kırması artık çok zor zahmetli ve ortada denuvo koruması kıran scene grubu veya şahıs kalmadığı için oyunu Yuzu ya da Ryujinx emulatörü (switch emulatörü) ile ve güncel yuzu keyler ile full cracklı şekilde oynayabilirsiniz.

Öncelikle Yuzu emulatörü sitesinden indiriyorsunuz...

Sonra Yuzu güncel Keyleri indiriyorsunuz... yuzu key 2023 tanıtması keyleri indirdiğiniz yerde yazıyor.

Daha sonra Hogwarts Legacy Yuzu Romu indiriyorsunuz (Yuzu rom'larını switch oyunlarını nereden indireceğiniz için mail adresinizi yorum atarsanız oyunu indirme linki için yardımcı olurum) ve indirdiğiniz yuzu rom'u rar'dan extract yapıyorsunuz, sonra Yuzu emulatöre oyunu çıkardığınız dizini tanıtıyorsunuz... işte bu kadar!

İyi Oyunlar herkese...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder