PC Kaykay oyunları listesi - 2022 & 2020 (Skateboard oyunları)

Kaykay oyunu seven insanlar için yakın 2022 ve 2020 yılları arasında çıkmış kaykay oyunlarını listeledik.  

Shredders | çıkış tarihi: mart 2022
Jest ile joker karakterle katılım umuduyla yılın snowboard etkinliğine başlayın. Bir heves ile meydan okumaya hazır olduğunuzu ispatlamak için parkta sürme, yağlama, raylarda yarışın snowboard dünyasında yerinizi kazanın.



The Ramp | çıkış tarihi: ağustos 2021 
Kaykay sevenler için dijital bir eğlence. Saf akış, ekstra tüy bırakmaz.


Skater XL | çıkış tarihi: temmuz 2020
İkonik gerçek dünya paten ile nokta atışları yapıp kayarken benzersiz tahta kontrolünü ve tepkisini deneyimleyin. Bu, kaykay oyununun evrimidir. Bağımsız Ayak Kontrolü ve benzersiz fizik tabanlı oyun ile kaykay oyuncuları sonunda düşledikleri Dünya'nın tadını çıkartıyor.



Slopecrashers | çıkış tarihi: 2022 dördüncü çeyrek
Hayvanını seç, bir snowboard kap ve tepelerde çık! Ekstra hız için cambazlık hareketleri ve kombolar yapın ve kendinizi savunmak veya rakiplerinize saldırmak için parçaları toplayın! Kendi başınıza at sürebilir, online - çok oyunculu modda kapışabilir veya uluslararası çaptaki eşleşmelerle birlikte ilerleyebilirsiniz!


Skate City | çıkış tarihi: mayıs 2021
Tamamen şahsına ait olan bir stilde sokak kaykaycılığının tadını çıkar. Kayışını mükemmelleştirmek için çalış ve yeteneklerini, bir sürü hareket kombinasyonlarını sezgisel, kullanımı kolay kontrollerle uygulayarak unsurları geliştir. İşte Skate City bunu anlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder