Elden Ring PC inceleme

Elden Ring FromSoftware tarafından yapımı tamamlanmış ve Bandai Namco Entertainment tarafından 25 şubat 2022 tarihinde yayınlanacak olan yeni bir zorlu aksiyon-macera oyunudur. Oyun, oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki ve fantezi yazarı George R. R. Martin'in ortak çalıştıkları bir projedir ve PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X platformlarında çıkış yapacaktır.
PC mini inceleme: Bir Souls tarzı oyuna olumlu oy verebileceğim aklıma gelmezdi lakin bu oyunu gerçekten sevdim. Kabul etmeliyim ki daha önce oynadığım daha doğrusu oynamaya çalışıp ama başaramadığım bi oyun varsa oda Sekiro. Dark Soulslara hiç bakmadım bile o dönem çıktığında farklı oyunlarla meşguldum. 

Bu oyuna gelecek olursak TÜRKÇE dil desteği şart Türkiyede oynayan oyuncular için. Çünkü oyundaki görev sistemi tamamen npclerle kurmuş olduğunuz dialoglara bağlı. Yani spoiler vermeden söyleyecek olursam A kişi diyor ki şurdaki evi görüyon mu he oraya gideceksin işte. Konu kapandı. He ev gece kondu olsa dersin ki neyse ama ev tripleks villadan da büyükse ara babam ara :D Vermiş olduğum örnek ise en basit hali. Hoşuma giden olay ise, mesela bir bossa mı giriyorsun farz edelim gıdımlık can götürüyorsun ve ölüp duruyorsun şimdi sekirodan bıkmış olduğum ve başaramayacağımı kabullendiğim durumda buydu ama Elden Ring de dış dünyada istemediğiniz kadar yaratık kesip ruh birimlerini toplayıp karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz dahice bi sistem ve farm/grind yapmayı çok seven biri olarak söylüyorum ki asla sıkılmazsınız. He ufak defek buglar var mı var. 

Eğer arkadaşınızla CO-OP oynarsanız başka oyuncular oyununuza dalıp sizi kesebilir (veya siz onları kesersiniz) bunu engelemek için oyunu solo açıp online kısmında da oyun içersindeki menüden offline seçebilirsiniz. Bu şekilde kimse oyununuza giremez.

Puan: 8.9/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder